MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

U Počitelju održan koncert “U susret Ramazanu”

Rate this item
(0 votes)

U subotu, 20. maja 2017. godine, u Počitelju je u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice Čapljina i BZK "Preporod" Čapljina održan koncert “U susret Ramazanu”. Koncert je održan nakon akšam-namaza u dvorištu Hadži Alijine džamije.

Gost predavač bio je muftija mostarski mr. Salem -ef. Dedović, a u programu su učestvovali hor Medžlisa Islamske zajednice Čapljina, hor Misbah i hor Medžlisa Islamske zajednice Stolac. 

Muftija je u svom obraćanju govorio o vrijednostima i blagodatima mubarek mjeseca Ramazana, kao i o potrebi jedinstva, kolektivnog i sistemskog rada za dobrobit cjelokupne zajednice.

Hadis Dana

"Ebu Hurejre, potrudi se da imaš lijep ahlak." Ebu Hurejre upita: "A šta je to Allahov Poslaniče?" on reče: "Da održavaš vezu s onim ko je prekinuo s tobom, oprostiš onom ko ti je nepravdu nanio i daš onome ko tebi uskraćuje." Bejheki

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani