MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

Posjeta džematu Potoci

Rate this item
(0 votes)

U ponedjeljak, 16. oktobra 2017. godine, muftija mostarski mr. Salem –ef. Dedović sa saradnicima boravio je u radnoj posjeti džematu Potoci.

Muftija je ovom prilikom posjetio OŠ „Bijelo Polje“ Potoci gdje se susreo sa direktoricom Medihom Čolakhodžić koja ga  je upoznala sa radom škole i brojnim uspješno realizovanim aktivnostima i projektima.

Muftija je odao priznanje direktorici za postignute rezultate u nastavnom procesu i značajne iskorake na planu uređenja objekta škole i ukupnog školskog prostora. Također je pohvalio projekte saradnje sa brojnim organizacijama i ustanovama o čemu ga je upoznala poštovana direktorica Čolakhodžić.

Zatim je muftija posjetio Karađoz-begovu džamiju u Potocima gdje se upoznao sa izvršenim radovima na uređenju džamije, objekta gasulhane i harema Haljinovci u Lišanima. Upriličen je i radni sastanak kojem su prisustvovali predsjednik džematskog odbora h. Alija Beglerović, džematski imam Ammar -ef. Čopelj, čan džematskog odbora mr. Haris Omerika, te članovi Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice Mostar Murat Ćorić i Ensar -ef. Vila.

Razgovarano je o realizovanim i planiranim aktivnostima o čemu je precizan, jasan i transparentan izvještaj podnio član džematskog odbora mr. Haris Omerika.

Muftija je iskazao zadovoljstvo radom džematskog odbora i ohrabrio ih da nastave istrajavati.

Ko je na portalu: 236 gostiju i nema prijavljenih članova

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani