MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

Održana skupština Medžlisa Islamske zajednice Stolac

Rate this item
(0 votes)

U petak, 23. februara 2018. godine, u sali za sastanke Musafirhane (Šarića hana), održana je redovna Skupština Medžlisa Islamske zajednice Stolac. Skupštinom je predsjedavao Ismet Hamzić, a pored članova Skupštine sjednici su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora, imami sa prostora Medžlisa, članovi Omladinskog kruga, te koordinatorica za brak, porodicu i ženski aktivizam.

Rad Skupštine je protekao u konstruktivnoj atmosferi. Predsjednik Izvršnog odbora Orhan Tikveša predstavio je izvještaj o administrativno-pravnom poslovanju i finansijski izvještaj, dok je glavni imam Mersed ef. Šabanović predstavio izvještaj o vjersko-prosvjetnom radu u protekloj godini.

Izvještaji su jednoglasno usvojeni kao i planovi rada za narednu godinu.

Nakon usvajanja izvještaja i planova prisutnim se obratio mostarski muftija mr. Salem ef. Dedović.

Muftija je čestitao Medžlisu Islamske zajednice Stolac na dobroj organizaciji i uspješno realizovanim aktivnostima, te izrazio nadu da će rezultati u budućnosti biti još bolji.

Ko je na portalu: 118 gostiju i nema prijavljenih članova

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani