MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

Ramazanska posjeta Medžlisu Islamske zajednice Konjic

Rate this item
(1 Vote)

U petak, desetog dana mjeseca ramazana mostarski muftija mr. Salem-ef. Dedović sa saradnicima je posjetio Medžlis Islamske zajednice Konjic.

Muftija je održao hutbu i predvodio džuma-namaz u Gradskoj džamiji. U hutbi je govorio o blagodatima mubarek mjeseca ramazana ističući da je ovo prilika da se izgrađujemo, ostvarujemo i usavršavamo kao vjernici. 

Nakon džuma-namaza muftija je održao radni sastanak sa glavnim imamom Refik-ef. Delićem i sekretarom Redžom-ef. Muhibićem, koji su ga upoznali sa stanjem vjerskog života na području ovog medžlisa i realizacijom planiranih ramazanskih aktivnosti u džematima.

Posjeti web

Hadis Dana

"Ebu Hurejre, potrudi se da imaš lijep ahlak." Ebu Hurejre upita: "A šta je to Allahov Poslaniče?" on reče: "Da održavaš vezu s onim ko je prekinuo s tobom, oprostiš onom ko ti je nepravdu nanio i daš onome ko tebi uskraćuje." Bejheki

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani