MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

XX Edukativno-kulturni i sportski susreti članova Udruženja ilmijje i uposlenika IZ

Rate this item
(0 votes)

U Sarajevu su u periodu od 15.7. do 19.7. održani dvadeseti jubilarni Edukativno-kulturni i sportski susreti članova Udruženja ilmijje i uposlenika Islamske zajednice.

U veoma jakoj konkurenciji ekipa Muftijstva mostarskog ostvarila je zapažene rezultate osvojivši treće mjesto u futsalu i treće mjesto u košarci. U pojedinačnim sportovima Osman Špago osvojio je drugo mjesto u stonom tenisu i treće mjesto u disciplini skok u dalj.

Ekipa Muftijstva mostarskog nastupala je u sastavu : Ilham Puce,  Ensar Vila, Enver Husnić, Mustafa Čolakhodžić, Osman Špago, Admir Čopelj, Semir Jahić, Jusuf Kafadar, Šemso Germić i Nihad Ahmetović.

Hadis Dana

"Ebu Hurejre, potrudi se da imaš lijep ahlak." Ebu Hurejre upita: "A šta je to Allahov Poslaniče?" on reče: "Da održavaš vezu s onim ko je prekinuo s tobom, oprostiš onom ko ti je nepravdu nanio i daš onome ko tebi uskraćuje." Bejheki

Ko je na portalu: 265 gostiju i nema prijavljenih članova

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani