MUFTIJSTVO MOSTARSKO

A+ A A-

Razgovarano o evaluaciji Nastavnog programa Islamske vjeronauke

Rate this item
(0 votes)

U srijedu, 14. marta 2018. godine, u Kulturnom centru "Kralj Fahd" u Mostaru upriličen je sastanak sa vjeroučiteljima sa područja Muftijstva mostarskog, u vezi sa predstojećom evaluacijom Nastavnog programa Islamske vjeronauke.

Sastanku su prisustvovali dr. Nezir Halilović, šef Odjela za vjeronauku u Upravi za obrazovanje i nauku Rijaseta, Ilham -ef. Puce, rukovodilac Službe za vjerske poslove i obrazovanje Mutijstva mostarskog i dr. Ahmed Husić, savjetnik za vjeronauku u Pedagoškom zavodu Mostar.

Razgovarano je o aktivnostima u vezi sa evaluacijom Nastavnog programa Islamske vjeronauke, anketnim upitnicima i drugim tehničkim detaljima.

Hadis Dana

"Ebu Hurejre, potrudi se da imaš lijep ahlak." Ebu Hurejre upita: "A šta je to Allahov Poslaniče?" on reče: "Da održavaš vezu s onim ko je prekinuo s tobom, oprostiš onom ko ti je nepravdu nanio i daš onome ko tebi uskraćuje." Bejheki

Ko je na portalu: 223 gostiju i nema prijavljenih članova

| MUFTIJSTVO MOSTARSKO | Adresa: Trg Musala br. 1, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina, ID broj: 4227550990007, Transakcijski račun: 1604605500006981; tel/fax: 036 551 089; Web site: www.muftijstvo-mostarsko.ba; E-mail: muftijstvo.mo@bih.net.ba | ALL RIGHST RESERVED

Prijava ili Registruj

Prijava na portal

Registruj

Registracija
ili Odustani